Redeschiderea Bisericii

Stimati frati si dragi prieteni, dupa cum bine stiti, saptamana aceasta a fost semnat documentul prin care se ofera posibilitatea oficierii serviciilor de inchinare in interiorul Bisericii.

Regulile impuse de stat sunt urmatoarele:

  • accesul in Locașul de Cult se face dupa un triaj observational efectuat de diaconie sub coordonarea unui cadru medical.
  • fiecare participant este obligat sa-si dezinfecteze mainile la intrare si sa foloseasca masca de protectie in mod corespunzator (sa fie acoperita gura si nasul) si pe toata perioada serviciilor de inchinare.
  • se va pastra distanta de 2 m fata de ceilalti participanti la inchinare. Exceptie fac membrii familiei care pot sta impreuna.

Rugamintea este sa respectati indicatiile de mai sus si cele oferite de catre responabilii Bisericii in timpul intalnirii.

Programul Bisericii Roman este urmatorul:

Vineri seara: ora 20

Sambata dimineata:

  • ora 10-11 Scoala de Sabat
  • ora 11-12 Serviciul Divin

Sambata dupa-amiaza: ora 18

Sfanta Cina in Biserica noastra va fi organizata in primul Sabat din luna Iulie(03.07.2020). Vom reveni cu detalii privind felul in care va avea loc.

Cred ca toti am fost in asentiment cu David in rugaciunea exprimata in Psalmii 27:4 si ma bucur de posibilitatea de a ne intalni din nou la Biserica.

Va doresc un Sabat binecuvantat si sunteti asteptati cu drag la Casa Domnului.

Cu prețuire, pastor Viorel Șestun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *