Pandemia de Speranta

Biserica Adventista de Ziua a Șaptea din România te invită să transformi pandemia în speranță. Urmărește prezentări biblice în direct în fiecare zi, începând de sâmbătă seara, 25 aprilie, ora 20:00. 

Transmitem în fiecare seară pe YouTube și Facebook. Prinde sensul momentului!


O teamă nouă a cuprins planeta și naște mai multe întrebări. Lumea întreagă se schimbă. În ce direcție se îndreaptă lucrurile? Urmărește o analiză din punct de vedere biblic și împărtășește-ne răspunsurile tale despre sensul evenimentelor. Vino alături de noi să transformăm pandemia în … speranță.


Evenimentul digital „Pandemie de speranță” este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România împreună cu partenerii săi. Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să găsească libertate și vindecare în Isus Hristos, prin cunoașterea Bibliei.


DESPRE NOI

Emisiunea va fi moderată de jurnalistul Sorin Dinu, realizator de programe la Radio România și Centrul Media Adventist.

În platou va fi invitat domnul Daniel Olariu, doctorand în cadrul Departamentului de Biblie la Universitatea Ebraică din Ierusalim. Pastorul Daniel Olariu predă ebraică și cursuri de Vechiul Testament la Universitatea Adventus din Cernica.

Al doilea invitat permanent în emisiune este domnul Valeriu Petrescu, doctor în sociologie, cunoscut publicului din România pentru participarea la dezbateri pe teme biblice. Pastorul Valeriu Petrescu a fost director al Centrului Media Adventist în perioada 2009-2014.


Răspunsul Bibliei la problemele generate de pandemie va fi adus de următorii prezentatori:

Pastorul Marius Andrei, secretar executiv al Asociației Pastorale în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, psihoterapeut și director al Departamentului de Familie în cadrul aceleiași instituții.

Pastorul Laurențiu Moț, în prezent rectorul Universității Adventus din Cernica și profesor de Noul Testament în cadrul Facultății de Teologie și Științe sociale; autor de cărți și articole în domeniul profeției biblice.

Pastorul Norel Iacob, redactorul-șef al Revistei Semnele Timpului și al proiectului ST.network, autor și editor de carte și unul dintre invitații constanți ai dezbaterii interconfesionale „Ediție Specială”, difuzată de Speranța TV.

Pastorul Felix Mușat, director al Departamentului de Tineret în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din regiunea Muntenia, psihoterapeut și absolvent de cursuri postuniversitare în comunicare.